De collectie van Stamperia Stencils bevat onderwerpen voor wanddecoratie, kleine objecten, texturen, trompe l'oeil, onderwerpen die geschikt zijn voor decoratie van meubels, textiel, papier en doek voor scrapbooking en Mix Media.
De sjabloon kan worden gemaakt op stof en Zijdekunst kleuren, op meubels, op objecten van materialen, kan worden gebruikt als decoratie of als de nadruk op decoupage of scrapbooking, als achtergrond voor decoratieve verven en nog veel meer.
Ze zijn gemaakt van een speciale technische materiaal dat ze flexibel, maar duurzaam maakt, dun om te kunnen krijgen tot in de kleinste details van het ontwerp en ook transparant, zodat de juiste wijze te worden geplaatst op het oppervlak dat moet worden ingericht. De gekleurde definieert lasersnijden van het ontwerp terwijl de grootte is gerelateerd aan gehele maskerpatroon onder randen (ten minste 1-2 cm).
Ze kunnen worden gewassen en meerdere keren hergebruikt, zorg ervoor dat ze goed drogen. Na gebruik is het raadzaam om hen in hun originele verpakking te bewaren.
Stencil borstels, wordt apart verkocht.

Sorteer op
Sorteer op
© 2015 - 2020 wilmashobby | sitemap | rss