Navigatie

Privacy verklaring

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

 

Wilma's Hobby, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contact gegevens:

Wilma’s Hobby

Wilma Kielstra

Plataanbeek 53

5501 GB Veldhoven

tel. 06 51047164

https://www.wilmashobby.nl

info@wilmashobby.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk

Wilmashobby.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Deze hangen af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op, online workshop, gratis E-book / online workshop aanvragen) en van de producten / diensten die je afneemt:

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Bankrekeningnummer
  • Bestelgeschiedenis
  • Informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een artikel of een bericht in het contactformulier
  • Technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres, zogeheten identifiers in cookies en jouw surfgedrag op de website

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Wilma’s Hobby laat je (persoons)gegevens achter. Wilma’s Hobby vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens.

Doeleinden

  • Zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • Voor het bijhouden van bezoekersstatistieken
  • Om de klant te identificeren, voor onze administratie, om te voldoen aan de wettelijke administratieverplichtingen.
  • Zodat je producten en diensten kan bestellen en betalen via de website
  • Om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • Om je te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • Om u een bevestiging te sturen van de registratie op de website en van gedane bestellingen, om u toegang te geven tot de online workshops om u de factuur toe te zenden, om e-mails te sturen als u zich daarvoor heeft ingeschreven of als u een afspraak met ons maakt, voor verdere correspondentie.
  • Om uw account te beveiligen en alleen u toegang te geven tot uw account.
  • Om bij te houden welke producten zijn besteld en gedownload, voor de facturatie, voor onze administratie.
  • Voor je op de hoogte te houden van al onze nieuwtjes en weetjes Voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • Om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Als we daar wettelijk toe verplicht zijn moeten wij uw gegevens doorgeven aan overheidsinstanties, bijvoorbeeld aan de Belastingdienst.

Bewaartermijn

Wilma’s Hobby bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Wilma’s Hobby bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan worden deze meteen verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Wilma’s Hobby verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Wilma’s hobby gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor onszelf, maar in de volgende gevallen kan het nodig zijn om uw gegevens door te geven aan anderen:

Voorbeeld: Wilma’s Hobby maakt gebruik van een externe partij voor de afhandeling van betalingen, de boekhouder boekt facturen in, en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Wilma’s Hobby in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Wilma’s Hobby voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van gegevens bij externe partijen.

Leveranciers (waaronder "bewerkers")

Wij maken gebruik van leveranciers, waaronder websitebeheerders en hosting bedrijven voor het hosten van onze website. De hosting provider host uw gegevens in Nederland, de websitebeheerder heeft slechts incidenteel toegang tot uw gegevens als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van het beheer.

Webwinkel

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding –

Accountant / boekhouder

De gegevens die op uw factuur staan moeten wij doorgeven aan onze accountant of boekhouder.

Overheidsinstanties

Als we daar wettelijk toe verplicht zijn moeten wij uw gegevens doorgeven aan overheidsinstanties, bijvoorbeeld aan de Belastingdienst.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

In 't kort, zowel ik als mijn providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te houden.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Facebook advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.​

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Google analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Facebook

Pinterest

ConvertKit

Wilma’s Hobby gebruikt ConvertKit voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een online workshop aanvraagt, komen je gegevens terecht bij ConvertKit.

Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van ConvertKit. De servers van ConvertKit zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacy beleid van ConvertKit vind je hier.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je mails van Wilma’s hobby, dan kan je je altijd onder elke mail met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Wilma’s Hobby, stuur dan een e-mail

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@wilmashobby.nl

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Wilma’s Hobby de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Wilma’s Hobby.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Veldhoven, 18 mei 2018

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in en mis nooit meer iets van onze activiteiten, kortingsacties en tips!

Aanmelden

Gastenboek

  • 14-08-2018 - Zondag besteld en vandaag in huis .
    Tot 25 augustus om...  lees meer
  • 09-08-2018 - Bedankt voor de snelle levering en zorgvuldige verpakking.
    Mvg Oberman lees meer
  • 09-08-2018 - alles weer in goede order binnen gekomen
    met heel veel...  lees meer
Plaats een bericht

De ultieme weggever voor elke creatieveling

 

Voor je schilderijen, Mixed Media, Hout, Papier, Art Journal en veel meer.

© 2015 - 2018 wilmashobby | sitemap | rss
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.