Wilma's Hobby Crea & Art Festijn 2021

Artikel 1 van 26 Volgende

Ben jij er ook bij? Wij hebben er zin in! 

Op 5 oktober 2019 was het 5-jarig jubileum van het Wilma’s Hobby Crea & Art Festijn. Deze dag zat vol creativiteit en enthousiaste bezoekers. Het was een TOPDAG!

Op 1 januari 2020 zijn we met het atelier verhuisd naar Wintelre.

De volgende jaarlijkse open dag was dus eigenlijk gepland om in het nieuwe atelier te houden aangezien we dan alles ineen hebben, de winkel en workshop mogelijkheden en natuurlijk meteen een kijkje in het nieuwe atelier.

Maar helaas gooide Corona roet in het eten en mocht het niet ‘live’ plaatsvinden. Daardoor hadden we besloten om een online editie te houden met 4 gratis workshops, een quiz met leuke creatieve prijzen, kortingen en je was in de gelegenheid om vragen te stellen. Het was een geslaagde editie maar we misten toch het persoonlijke contact.

Zoals het er nu uitziet mag het dit jaar WEL weer live gehouden worden met leuke workshops waar je voor een klein bedrag aan kunt deelnemen, nieuwe creaties bekijken, demonstraties volgen en naar hartenlust shoppen! Uiteraard kun je je ook inschrijven voor een dagworkshop of misschien wil jij wel de gecertificeerde Powertex opleiding volgen.

Deze dag is voor alle creatieve liefhebbers, professionals en hobbyisten.

Wanneer: ZONDAG 17 OKTOBER 2021

Waar: Atelier Wilma’s Hobby in Wintelre (nabij Eindhoven Airport)


Noteer deze dag alvast in jouw agenda en mis het niet!

Wil jij erbij aanwezig zijn? Meld je dan nu alvast aan.
Dan weten wij hoeveel creatievelingen wij deze dag kunnen verwachten.

Hopelijk tot dan!

 

P.s. het Crea & Art Festijn kan alléén plaatsvinden mits de maatregelen het toelaten. 

 

© 2015 - 2021 wilmashobby | sitemap | rss