Steen op tafel?

Vorige Artikel 7 van 21 Volgende

Mijn vriendin kwam op bezoek altijd reuze gezellig even bij kletsen en elkaar weer op de hoogte brengen van alles.

Naar een tijdje vraagt ze Wilma waarom heb je daar een steen op tafel liggen? Ik zeg waar, ik heb geen steen op tafel liggen. Jawel, daar zegt ze en loopt er heen. Tilt deze best zwaar op. Ik schiet in de lach en zei ook.

Dit is geen steen. Maar een stukje styropor (tempex) bewerkt met de Faux techniek met Stone Art van Powertex. Nou dat ziet er wel echt steenachtig uit. Ik dacht echt dat een steen was zegt ze. We hebben er nog een lange tijd lol om gehad.

Regelmatig geef ik een gratis live online workshop daarom lag deze steen nog op tafel. Zodat ik hem eventueel nog een keertje in beeld kon laten zien als de kijkers daarom vragen.

Stone Art is een soort papier-maché met een zeer specifieke samenstelling.

In combinatie met Powertex kun je een zelf hardende klei maken, grove en fijne structuren en steen effecten verkrijgen.

Stone Art is gewoon een mooie uitvinding! 

De Faux techniek is een onderdeel uit de Online workshop "Stone Art technieken met Powertex" In deze Online workshop laat ik je alle technieken zien met Stone Art in stap voor stap video's, werkbeschrijvingen en heel veel tips en inspiratie.

Wil je hiervan meer weten? Klik hier en ik vertel je er meer over

 

Wil jij meer tips en creativiteit ontvangen?

 Gratis E-book

21 achtergronden met verschillende producten.

Voor ondergronden als hout, karton, papier, stof,canvasdoek, linnen en soortgelijke ondergronden.

Ontvang direct je E-book en ga aan de slag.

We behandelen je gegevens met respect en gebruiken ze alleen voor onze eigen doeleinden. 

© 2015 - 2022 wilmashobby | sitemap | rss