Parcel Gemak.

Vorige Artikel 8 van 24 Volgende

Naast de normale verzending van je bestelling met DHL bieden wij nog een andere verzendmogelijkheid: Parcel Gemak.

Je pakje ophalen bij een DHL servicepoint?

Je bent er dan zeker van dat je je pakje die dag binnen hebt, en de buren worden niet lastig gevallen. Het mooie is dat het je niets extra kost.

Parcel Gemak is een andere manier van verzenden via DHL. Je pakket wordt niet bij je thuis afgeleverd, maar je kiest zelf een locatie uit in Nederland waar u het pakket wilt afhalen.

Je bepaald dus zelf de locatie en ook het tijdstip. Tijdens het afrekenen in onze webwinkel kiest u heel gemakkelijk de gewenste locatie.

 

De voordelen van bij een DHL Service Point ophalen:

– Je betaald niets extra’s voor deze verzendmogelijkheid

– Je hoeft niet meer thuis te blijven om op je pakket te wachten

– Met 2800 locaties is er altijd één bij je in de buurt

– Flexibel: de afhaallocaties hebben ruime openingstijden (koopavond, weekend)

– Je bepaalt zelf waar en wanneer je de bestelling wilt ophalen

 

Afhalen bij DHL Service Point

Wil je van deze verzendmethode gebruikmaken: “Parcelshop afhaal locatie” Als je met het afronden van je bestelling bij het klantgegevens “Afhalen bij Parcelshop” invult en de zoek servicepunt knop aantikt krijg je een zoekfunctie te zien waarin je een servicepunt kan opzoeken waar je de bestelling af kunt halen.

Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling naar het afhaalpunt verzonden. Zodra dit gedaan is ontvang je van ons een email met een bevestiging dat deze verzonden is. Van DHL ontvang je een Track and Tracé link, zodra deze is klaar staat op de opgeven afhaal Parcel shop. (doorgaans de volgende dag)

Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen!

Check de openingstijden van pakketpunten bij jou in de buurt via DHL ServicePoint-zoeker. 

ALTIJD DICHTBIJ

2.800 DHL SERVICEPOINTS

Als je pakket laat bezorgen op een DHL Service Point, weet je zeker dat het goed zit. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Check de openingstijden van pakketpunten bij jou in de buurt via onze DHL Service Point-zoeker.

© 2015 - 2021 wilmashobby | sitemap | rss